بررسی کردن آمار افسردگی در جهان و ایران، امری ضروری و همه ساله برای فعالان در این حیطه است. این امر از این جهت اهمیت دارد که می توان از طریق بررسی کردن آمار افسردگی در جهان و ایران از وقوع بسیاری از اختلالات دیگر نیز، جلوگیری کرد. این امر، اهمیت این موضوع در سلامت روانی افراد را به خوبی نشان می دهد. لازم به ذکر است که افسردگی، یک اختلال مرتبط با سلامت روانی هر شخص است که بر احساسات یا طرز تفکر و همچنین نحوه ی عملکرد هر شخص، تأثیر می گذارد. بررسی کردن آمار افسردگی در جهان و ایران نشان می دهد که امروزه افسردگی بسیار شایع شده و در بین مردم، رواج یافته است؛ ولی جای نگرانی نیست.
امروزه روش های مختلفی جهت تشخیص و درمان افسردگی و همچنین جلوگیری کردن از وقوع آن به وجود آمده اند. حال ما در این مقاله به بررسی تمامی این موارد و نکاتی در رابطه با آمار افسردگی در جهان و ایران می پردازیم. توصیه می کنیم شما نیز برای کسب آگاهی و اطلاعات بیشتر در رابطه با این موضوعات مهم در ادامه ی مقاله، همراهمان باشید.
علائم افسردگی کدام اند؟
برای پیشگیری از افسردگی یا به عبارتی برای تشخیص و درمان افسردگی، لازم است که با برخی از علائم این اختلال، آشنا شوید. بهتر است بدانید که افسردگی انواع مختلفی دارد و هر نوع، علائم خاص خود را نشان میدهد. دو مورد از مهم ترین انواع افسردگی، شامل افسردگی اساسی و افسردگی دائمی هستند. افسردگی اساسی، نوع شدید و حادی از افسردگی است که علائم مختلفی در مردان و زنان ایجاد می کند. لازم به ذکر است که هر شخص باید حداقل 5 مورد از علائم های زیر را برای مدت 6 ماه، داشته باشد تا بتوان برچسب افسردگی اساسی را به او زد:
- احساس افسردگی در اغلب اوقات روز
- افکار مربوط به خودکشی، مرگ یا خودآزاری
- نداشتن اشتیاق یا انگیزه برای اغلب فعالیت های عادی
- کاهش بیش از اندازه یا افزایش وزن بیش از حد
- ناتوانی در تصمیم گیری یا فقدان تمرکز
- کند فکرکردن یا آهسته حرکت کردن
- داشتن احساس ناامیدی
- انرژی کم و خستگی در اکثر روزها
- احساس دائمی غم و تنهایی
- احساس بی ارزشی یا گناه.
علائم افسردگی دائمی نیز به شرح زیر هستند:
- عدم اعتماد به نفس
- داشتن حس ناامیدی
- نداشتن انگیزه و اشتیاق برای انجام دادن فعالیت های روزمره.
بررسی انواع روش های درمان افسردگی
همان طور که در ابتدای این مقاله نیز شرح دادیم، بررسی آمار افسردگی جهان و ایران نشان داده است که این اختلال از جمله شایع ترین اختلالات عصر امروزی می باشد؛ اما روش های درمانی مختلفی نیز برای درمان این اختلال، وجود دارند. امروزه به دلیل افزایش نیاز انسان به کار بیشتر برای دریافت پول بیشتر، اوضاع اقتصادی ناپایدار و مواردی از این قبیل، افسردگی در ایران بیش از پی رواج یافته است.
لازم است که اقدامات درمانی مرتبط با درمان یا پیشگیری از وقوع این اختلال را بدانید تا بتوانید به موقع از آن جلوگیری کرده و یا در صورت بروز، آن را به موقع درمان نمایید. همان طور که گفتیم، امروزه روش های گوناگونی برای درمان افسردگی وجود دارند. برخی از مهم ترین و رایج ترین این روش ها، شامل موارد زیر می شوند:
- مراجعه کردن به روان درمانگر
- خواندن کتاب های مرتبط با افسردگی و راهکارهای درمان آن
- استفاده کردن از تکنیک های فعال کردن انرژی
- ورزش کردن
- انجام دادن تمرین های خودآگاهی
- برقراری ارتباط بیشتر با طبیعت
- رشد مهارت های حل مسئله
- تعیین اهداف کوچک
- خوردن غذاهای سالم
- داشتن خواب کافی
- مصرف دارو در صورت نیاز پس از مشورت با پزشک
- تجربه کردن برخی احساسات ناخوشایند
- قرار دادن برخی فعالیت های لذت بخش در برنامه ی روزانه.
کلام آخر
ما در این مقاله به بررسی مطالبی در رابطه با آمار افسردگی پرداختیم. ملاحظه کردید که بررسی کردن آمار افسردگی در جهان و ایران، اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار همگان به خصوص فعالان این حوزه مانند درمانگران، قرار می دهد. امروزه درمانگران بسیاری وجود دارند که در زمینه ی درمان این گونه اختلالات و بسیاری از اختلالات مربوط به حوزه ی سلامت روان، مشغول به کار هستند. یکی از برترین این افراد، دکتر فغانی می باشد.
دکتر فغانی در زمینه ی مغز و اعصاب تخصص داشته و خدمات ارزنده ای را در زمینه ی مشاوره، تشخیص و درمان انواع بیماری ها و اختلالات روانی به مراجعان خود عرضه می نمایند. اگر شما نیز به دنبال پزشکی باتجربه و ماهر برای درمان اختلالات روانی همچون افسردگی هستید، توصیه می کنیم حتمأ ایشان را ملاقات کنید. برای این کار، می توانید به صورت آنلاین از طریق سایت و یا شماره تلفن های موجود و یا به صورت حضوری به این دکتر مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید: علت پرخاشگری سالمندان
نظر شما